Ge upp

Ringde en expert idag, som tydligen ska kunna mitt handikapp utan och innan. Nu är det uttalat, en gång för alla.

Det finns
INGENTING
att göra.

Smärtan är obehandlingsbar. Jag värker i hela kroppen och gråter uppgivet. Ska jag behöva lämna mitt land och mina kära? Eller har till och med klimatet slutat spela roll? Ska jag nu bara ha ont?

För vilken gång i ordningen, sedan jag fick diagnosen, vet jag inte. Men jag tänker att det kanske finns saker som är värre än att knarka.

Kommentarer
Postat av: veggolatte

Men..! Fan vad hemskt!
Cyberkärlek till dig!!!
*Kramar om*

Postat av: Tanten

Veggolatte:
Ja, du om någon vet väl hur det är. Att leva med smärta. Jag tror faktiskt till och med att vi tar samma knark... Tradolan? Provade första tabletten igår kväll. Jag sov inget alls, men idag har jag varit nästan smärtfri, större delen av dagen. Första gången på en vecka. Hoppashoppashoppas att det beror på tabletten!

2007-07-06 @ 19:43:56
URL: http://tantens.blogg.se
Postat av: veggolatte

Jo jag har ätit Tradolan till och från.. Just nu äter jag faktiskt inga tabletter, peppar peppar... Jag kan heller inte sova på dom i början, men man vänjer sig rätt snabbt, sen går det bra. Och dom är BRA mot smärtan! Tyvärr blir man ju lite luddig också, och lätt bilsjuk...:S Men det finns många dagar som jag nog knappt klarat mig igenom utan dom så det är ju tur att dom finns.
Hoppas dom fortsätter att fungera för dig!!

2007-07-06 @ 19:53:34
URL: http://veggolatte.blogg.se/
Postat av: Tanten

Veggolatte:
Ja, det verkar onekligen som att tabletten var att tacka för min nästan smärtfria fredag. Lördagen blev ett riktigt helvete. Synd att Tradolan är så starkt, jag vågar mig inte på att ta dem om jag behöver få något gjort. Typ, jobba.
Nu har jag köpt en pilatesboll och tänker träna bort knubbmagen och stärka klenmusklerna.

2007-07-10 @ 17:49:47
URL: http://tantens.blogg.se
Postat av: veggolatte

Om man tar dom regelbundet så vänjer man sig så att man inte blir luddig längre.. Jag har kört bil och jobbat med Tradolan och det fungerar utmärkt om jag äter dom ofta, varje dag alltså, men det funkar inte om jag bara tar dom ibland.. Kan ju vara bra att veta om du har ont jämt, att man vänjer sig och funkar normalt sen. Det är ju lite läskigt och beroendeframkallande oxå iofs.. Men har man riktigt ont så kan det ju ändå vara att föredra..
Kram på dig!!

2007-07-16 @ 20:20:48
URL: http://veggolatte.blogg.se/
Postat av: Tanten

Veggolatte:
Men, om man tar dem regelbundet, blir man inte lite avtrubbad? Mentalt, intellektuellt? Det är det jag är mest orolig för. Jag har hellre ont än är trög. Å andra sidan är det omöjligt att koncentrera sig när man har ont. Pest eller kolera, måntro?

2007-07-17 @ 18:00:15
URL: http://tantens.blogg.se
Postat av: Javinsky

Jag åt Tradolan dagligen under 4-5 månader och upplevde aldrig att de påverkade mig intellektuellt. Däremot gjorde/gör smärtan det så mycket mer... Jag åt
malariamedecin en gång i tiden som fuckade upp mitt huvud totalt så jag är alltid skeptisk mot medeciner men smärtan...den kan långsamt äta upp dig inifrån.

2007-07-20 @ 00:06:46
Postat av: Tanten

Javinsky:
Tack för ditt stöd och våra prat. Det är skönt att ha någon nära, som förstår vad smärta gör med en.
Puss.

2007-08-15 @ 03:53:25
URL: http://tantens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback