Kojuver i svart spets

Idag har jag köpt en behå!

Några av er känner mig. Ni kommer förstå att detta är stora nyheter. Några av er känner mig inte. Ni kommer inte att förstå nyhetens magnitud. I vilket fall.

Den är jättefin. Svart tyvärr, färg var helt enkelt för mycket att hoppas på. Men, den är i min storlek och den sitter bra, utan justeringar och insydd rygg. Det är en balkonette, kuporna är runda i formen och den har lagom mycket spets och fina detaljer. Rosetterna klipptes omedelbart bort, naturligtvis. Axelbanden sitter långt ut på axlarna och lyftet är kalasfint. Inte så högt att det blir riktig klyfta, men inte så lågt att uringning blir meningslös. Finfinfin.

Storlek undrar vissa? Hehehe. Sjukt. 65 H. Lagom för en cirkussevärdhet. För er som inte känner mig låter detta galet, såklart. För er som sett mig på stan, än galnare. Raringarna ser inte så imponerande ut som de mäter. Ni hade nog gissat på en inte allt för uppseendeväckande D. Menmen, så är det med det Underland som är behåstorlekarnas (och Cheshirekattens) värld.

Jag är gladgladglad, har blivit bjuden på en öl, ska pilla i mig ett par romdrinkar och prova hugglyckan, alldeles nytt underklädd.

Wish me luck!


PS. För er andra uddastorlekade damer rekommenderar jag butikskedjan Change (där jag handlade idag!) och hemsidorna
Bravissimo, Sally och Sara och Freya. Jag vet att det är läskigt att köpa behå på nätet, men värt att prova om inget annat funkar. Man har alltid en månads returrätt. Vågar du ändå inte, kan du försöka få din bästa behåbutik att beställa in modellen du kollat ut. Lindex kan också vara värt att titta in på, de är ibland överraskande bra. Puss!

Kommentarer
Postat av: Maria

Idag läste den där sexige mannen min novell och sa att mitt skrivande var totalt oengagerande. Jag grät en skvätt och tappade lite av det där nyvunna självförtroendet. Inte så kul.

Postat av: Tanten

Ja. Det är lite tråkigt att så många män är vackrast med munnen stängd.

2007-03-10 @ 02:35:08
URL: http://tantens.blogg.se
Postat av: Tanten

Läs Marias novell själva! http://trumpetissa.blogspot.com/2007/03/jag-skrev-visst-en-novell-hromsistens.html
Min bästa Trumpetissa.

2007-03-10 @ 02:36:57
URL: http://tantens.blogg.se
Postat av: Radikal mamma

Min radikalmammiga felläsning: Kronjuveler i svart spets.(Förtydligande för den oinvigda: Kronjuveler = Den Radikala mammans två barn.)

Jag tror att det klär dem dock, dina juver likaväl som mina juveler. Svart spets für alle!

(Och självklart ska män hålla käften jävligt stängd. Både de vackra och de fula.)

2007-03-10 @ 10:22:44
URL: http://radikalmamma.blogg.se
Postat av: Tanten

Hehehe. Jag har gjort exakt samma felläsning flera gånger, av min egen rubrik.

Världen, sedd Radical Mummy-stylee.

2007-03-10 @ 13:15:33
URL: http://tantens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback